Je bekijkt de reis...

Ghana
a
A
14 april 2009 12:49 | Door: Woutje
Super da ge goed zijt aangekomen ginder en da ge wa mensen hebt ontmoet waarmee je kunt praten :) Hopelijk valt je gastgezinnetje ook goe mee xxx kzie je graag xxx ps: hou die huwelijksaanzoeken maar op nul :) geeft ze anders van antwoord dat ze de flikken op hun dak krijgen ;)
14 april 2009 15:13 | Door: Jolien
Hey Niki!! Zo te lezen heb je toch al een beetje de "African way of life" leren kennen. héhé Maar zoals ik al eerder zei, geniet geniet geniet! Tis een bangelijk land, super mensen en als je er voor open staat, ga je de tijd van je leven beleven!! Nog een tip (eerder een suggestie) in het Shangri-la hotel in Accra hebben ze een zalig groot zwembad. Moest je binnen een paar weken een beetje 'decadent' (voor daar toch)willen gaan doen, that's the place to be! Lieve groetjes, Jolien PS: Als ze je op staat 'Jovo jovo bonswe' naroepen (hallo blanken!) zeg je gewoon: 'amejibo amejibo bonswe' (hallo zwarten!) Gieren gegarandeerd. Tenzij het dialect in die streek natuurlijk anders is hé!
14 april 2009 16:02 | Door: Evelien
zo te zien is het er wel heel leuk! en heb je al wat mensen leren kenne.. ik wist niet dat et er nu nog ging regenen , hier is het ondertussen goei weer . het zonnetje schijnt (: Nja ik was in centerparcs dus ik heb de liedjes niet meer kunne doorsturen hé jammer khad er véél gedownload ^ amuseer je daar nog hé :) Evelien.